Hegyvidéki szálloda

A Demänovská-völgy végtelen számú szálláslehetőséget kínál kellemes hegyi környezetben. Válasszon pihenni egy egyedülálló hegyi szállodát,amelynek gazdag történelme egészen 1952-ig nyúlik vissza, amikor a Björnson kunyhó felépült, és először nyílt meg látogatói előtt. A jellegzetes hegyvidéki stílus és a környező tátrai természet már korábban is számtalan turistát vonzott, akik még mindig visszatérnek Björnsonkba kikapcsolódásra és emlékezésre.

Élvezze a stílusos hegyi szállodát a festői természet közepén, az Alacsony-Tátra Nemzeti Park szívében. Fedezze fel a túraútvonalakat a nyári hónapokban, és gyönyörködjön a Tátra csúcsairól nyíló kilátásban, télen pedig egy felejthetetlen sítúra vár, amelyre közvetlenül a szobájából indulhat. A hegyek közepén, a lejtő és a felvonó közelében elhelyezkedő kényelmes elhelyezkedésnek köszönhetően Björnsonkából síléceken át lehet jutni az egész Jasná Nízke Tatry üdülőhelyre. A közvetlenül a lejtőn található szállás maximális kényelmet nyújt síelés közben, és még kellemesebbé teszi a téli vakációt. Természetesen a szállodakomplexumban sítároló és szárító is található – a szolgáltatást minden vendégünk számára ingyenesen biztosítjuk.

Hotel Björnson Jasná ubytovanie v srdci Jasnej
Björnson Tree Houses ubytovanie v Jasnej

De még nyáron sem fog unatkozni a hegyekben. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, szívesen adunk tanácsot recepciónkon, hogy a Björnson Jasná hegyi szálloda környékén hova menjen, mely kirándulásokat fedezze fel, és milyen látnivalókat, kulturális emlékeket ne hagyjon ki a Demänovská völgy meglátogatásakor. Az Alacsony-Tátra környéke igazi kincseket kínál, amelyeket minden látogatónak személyesen meg kell tapasztalnia. Hiszen, ahogy mondják, jobb egyszer látni, mint százszor hallani.

Válassza a Björnsonkát nyaralásához, és hisszük, hogy nehéz lesz távoznia néhány varázslatos hegyi környezetben, a tátrai természet közepén eltöltött nap után. A Demänovská-völgy egyik legjobban értékelt szállodája vagyunk, nemcsak kiváló hegyekkel körülvett fekvésének, kényelmes szállásának és minőségi alapanyagokból készült, ellenállhatatlan ételek gazdag választékának köszönhetően, hanem a személyzet hozzáállása és a vendégek elégedettsége miatt is. minden módon.

A területén egyedülálló szálláshelykomplexum a Björnson Jasná hegyi hotel mellett további szálláslehetőségeket és szolgáltatásokat is rejt, amelyeknek köszönhetően egy pihenéssel és új élményekkel teli, gondtalan nyaralásban lesz része. Az eredeti szálloda fokozatosan egy családi apartmanházzá nőtte ki magát a színvonalon felülmúló felszereltséggel, beleértve a stílusos borozót, az aktív fiatalok számára ideális szállót és a környező fák közé ültetett legújabb dizájnú Björnson Tree House-házakat. Minden szállástípusunkban természetes anyagokat használunk, melyek kellemes légkört biztosítanak és tovább fokozzák a hegyi környezetben való tartózkodás érzését.

Felejtsd el a mindennapi élet minden gondját és felelősségét, és töltődj fel a hegyekben.

Foglalja le nyári vakációját a Tátrában még ma!