Kedvezményes tartózkodási csomagok

Ha azon gondolkodik, hogyan töltse szabadnapjait, hétvégéit vagy ünnepnapjait, szívesen adunk Önnek tanácsot. Látogasson el hozzánk, a Björnson Szállodába. Csak nálunk választhat a szálláslehetőségek széles skálájából . A Hotel, a Villa, a Hostel, és az újonnan épült TREE HOUSES házak is az Önök rendelkezésére állnak. Romantika a wellnessben, aktív barangolás a Demänovská-völgyben vagy kirándulás a családdal.

Válasszon kedvezményes szálláscsomagjaink közül.

Legendás hegyi szálloda

Tavaszi szálláscsomag

MÁR 189,00€-TÓL / 2 ÉJ / 2 FŐ
Foglaljon tavaszi szállást a legendás Björnson hegyi szállodában az Alacsony-Tátra ébredező természetének közepén. Élvezze a tökéletes kikapcsolódást a családdal vagy a barátokkal, és a szálláson vagy a gazdag félpanzión kívül szabadtéri wellness, az erdő árnyékában játszótér, grillezős pavilon a kellemes pihenéshez, ill. végtelen kirándulási és túrázási lehetőségek a környéken.
Viac informácií
minimum tartózkodás 2 éjszaka
kedvezmény a felvonós utazásra

Nyári szálláscsomag

MÁR 219,00€-TÓL / 2 ÉJ / 2 FŐ
Cserélje fel az üdülőhelyek rohanását és melegét egy friss mikroklímára és az Alacsony-Tátra végtelen erdőinek hangjára. Foglalja le nyári üdülését a legendás Hotel Björnsonban, ahol Ön és gyermekei egy nagyszerű animációs programban, egy megismételhetetlen szabadtéri wellness élményben és a szálloda éttermének csúcsgasztronómiájában élvezhetik.
Viac informácií
legalább 2 éj eltöltése szükséges
kedvezmény a felvonós utazásra

Őszi szálláscsomag

MÁR 189,00€-TÓL / 2 FŐ/ 2 ÉJSZAKA
Köszöntsd az év legszínesebb évszakát az erdő varázslatos környezetében, az ősz ezer árnyalatával színesítve. Merítsen új energiákat őszi tartózkodása során a Hotel Björnsonban, amely a stílusos szállás mellett gazdag félpanziós ellátást, vonzó szabadtéri wellnesst és végtelen túrázási vagy aktív pihenési lehetőségeket kínál a környéken.
Viac informácií
legalább 2 éjszaka eltöltése szükséges
kedvezmény a felvonós utazásra

Új építésű kabinok

Tavaszi szálláscsomag

MÁR 269,00€-TÓL / 2 ÉJ / 2 FŐ
Élvezze az Alacsony-Tátra ébredező természetét az egyedülálló Björnson Tree Houses panorámaablakain keresztül, és merítsen új energiát a természettel való közvetlen kapcsolatból. A modern, fát lélegző belső terek mellett gazdag félpanziós ellátás a szálloda éttermében, élményszerű szabadtéri wellness, grillezős pavilon a kellemes pihenéshez.
Viac informácií
minimum tartózkodás 1 éjszaka

Nyári szálláscsoma

MÁR 379,00€-TÓL / 2 ÉJ / 2 FŐ
Élvezze a végtelen erdők friss klímáját minden érzékszervével a nyári tartózkodása alatt a vonzó Björnson Tree Housesban. A természethez kötődő egyedi szálláshelyek mellett egy remek animációs program, nem csak gyerekeknek, egyedülálló szabadtéri wellness az erdő közepén, és nem utolsósorban gazdag félpanziós ellátás a Hotel Björnson éttermében.
Viac informácií
minimum tartózkodás 2 éjszaka

Őszi szálláscsomag

MÁR 269,00€-TÓL / 2 ÉJ / 2 FŐ
Fedezze fel az ősz szebb arcát az egyedülálló Björnson Tree Houses-ban való tartózkodása során, amely nyitott építészetével teljesen új élményt nyújt az év legszínesebb időszakában. Figyelje meg az őszi erdő színeit, hangjait és illatait a panorámaablak mögül, melegedjen fel a vonzó szabadtéri wellness részlegben, és élvezze a gasztronómiai élményeket a Björnson szálloda éttermében.
Viac informácií
minimális tartózkodási idő 2 éjszaka
Nincs ilyen adat.
Nincs ilyen adat.