loader image

Jesenné menu 2021

POLIEVKA
0,33 l Krém z tekvice Hokkaido s pečenými semiačkami 7
PREDJEDLO
100 g/60 g Restovaná kačacia pečeň na cibuľke s jablkami a brusnicami
v zemiakovej lokši
1
HLAVNÉ JEDLÁ
300g/360g Konfitované kačacie stehno s červenou kapustou dusenou na červenom víne so zemiakovou lokšou, kysnutou a žemľovou domácou knedľou 1, 3, 7
200g/200g Grilované kačacie prsia „sous-vide“ s rozmarínom a batátovým pyré 7
300g/100g Pečené liptovské droby a zemiakové šialence s kyslým domácim kapustovým šalátom 1
MÚČNIK
100g Zemiaková lokša s makovo-slivkovou plnkou 1, 7

ZOZNAM ALERGÉNOV

1  Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2  Kôrovce a výrobky z nich.
3  Vajcia a výrobky z nich.
4  Ryby a výrobky z nich.
5  Arašidy a výrobky z nich.
6  Sójové zrná a výrobky z nich.
7  Mlieko a výrobky z neho.
8  Orechy, medzi ktoré patria mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy,pistácie, makadamové orechy, queenslandské orechy a výrobky z nich.
9  Zeler a výrobky z neho.
10  Horčica a výrobky z nej.
11  Sezamové semená a výrobky z nich.
12  Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13  Vlčí bôb a výrobky z neho.
14  Mäkkýše a výrobky z nich.

Menu